HBO:n Harry Potter -spesiaalissa nolo moka – väärän näyttelijän lapsuuskuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu HBO Maxin valikoimiin ilmestyi uudenvuodenpäivänä Harry Potter 20-vuotisjuhla: Paluu tylypahkaan -erikoisohjelma. Siinä Harry Potter -tähdet ja ohjaaja Chris Columbus kokoontuvat yhteen muistelemaan yhteen sarjan ensimmäisen elokuvan juhlapäivän kunniaksi.

Harry Potter -spesiaaliin päätyi kuitenkin mukaan yllättävä moka. Harry Potter -elokuvissa näytelleen Emma Watsonin lapsuuskuvan tilalle oli päätynyt toisen näyttelijän, American Horror Story -sarjasta tunnetun Emma Robertsin lapsuuskuva. Virhe ei jäänyt huomaamatta tarkkasilmäisiltä faneilta sosiaalisessa mediassa.

Emma Watsonin faneille tarjottiin ohjelmassa myös toisenlainen yllätys. Tähti paljasti harkinneensa Hermione Grangerin roolin jättämistä ennen Harry Potter ja Feeniksin kilta -elokuvaa. Watsonin mukaan syynä oli hänen tuolloin tuntemansa vakava yksinäisyys.