Lottie Moss tupakoi yläosattomissa – huono tapa tyylikkäässä kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Lottie Moss tunnetaan jo 1990-luvulla kuuluisuuteen nousseen huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös 23-vuotias Lottie on luonut uraa mallina. Viime aikoina hän on avautunut asenteistaan aikuisten väliseen intiimiin kanssakäymiseen liittyen.

Nyt maailmankuulun mallikaunottaren sisko on poseerannut lehden kannessa paheellisesti tupakkaa sytyttäen. Tarina ei tosin kerro polttiko hän savukkeen vai ei. Seuraajien huomio kiinnittyykin todennäköisesti enemmän siihen, että näyttävä kaunotar poseeraa kuvassa yläosattomissa. Samassa kuvasarjassa Lottie nähdään myös keikistelemässä viettelevästi violeteissa alusvaatteissa.

Lottie Moss kertoi taannoin pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan tilin aikuisviihteeseen keskittyneeseen palveluun. Se oli mallitoimistolle liikaa.