Maailman upein kerrostaloasunto myyntiin New Yorkissa – hintapyyntö 150 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinteistöbisneksessä on perinteisesti osattu arvostaa yksilöllisyyttä ja harvinaisuutta, jotka ovat nostaneet usein kohdeiden hintaa hyvinkin paljon. Nyt markkinoille on tullut koko maailman mittapuussa ennennäkemätön kohde, kun New Yorkin Manhattanin ytimeen aivan Keskuspuiston vierelle rakennetun 96-kerroksisen pilvenpiirtäjän penthouse tuli myyntiin.

Kuva: 432 Park Avenue

Osoitteessa 432 Park Avenue sijaitseva kerrostaloasunto on todellinen Manhattanin kruunu, sillä asunto kattaa rakennuksen koko ylimmän kerroksen tarjoten silmiähivelevät maisemat jokaiseen ilmansuuntaan sekä tietenkin auringonlaskuun ja -nousuun. Asunnossa on 767 neliömetriä ja huonekorkeus on noin kolme metriä.

Asunnon sisustus on suunniteltu ja valmistettu mittatilauksena tätä nimenomaista asuntoa varten. Myös flyygeli. Historiallisen kallis asunto on ollut myynnissä jo noin puolen vuoden ajan, joten vielä miljardöörit eivät ole sitä ostaneet. Verkosta löytyy kohteesta sekä valokuvia että myös havainnollinen video, jolta voidaan ihastella upeita Manhattanin maisemia.