Tristan Thompson hoiteli salarakkaansa raskaaksi – tulossa taas isäksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Henkilökohtaisena kuntovalmentajana työskentelevä Maralee Nichols on kertonut Tristan Thompsonin olevan hänen lapsensa isä. Nainen harrasti seksiä Tristan Thompsonin kanssa miehen kolmekymppisillä viime vuoden maaliskuussa. Thompson seurusteli tällöin Khloe Kardashianin kanssa.

– Tänään isyystestitulokset paljastavat, että olen saanut lapsen Maralee Nicholsin kanssa. Otan täyden vastuun teoistani. Nyt kun isyys on vahvistettu, odotan innolla poikamme kasvattamista, Thompson tiedotti.

Hän on pahoitellut syrjähyppyään naisystävälleen Khloe Kardashianille. Rehellisesti sanoen kukaan ei tiedä, kuinka monta naista on astunut julkisuuteen tai jäänyt vuosien aikana kiinni Tristan Thompsonin salarakkaana. Khloe on antanut kaikki anteeksi miehelleen.

Thompsonilla on uuden vauvan lisäksi kaksi muuta lasta, joista kolmevuotias True Thompson on saatu Khloe Kardashianin kanssa ja viisivuotias Prince Thompson entisen tyttöystävän Jordan Craigin kanssa. Tristan joutuu maksamaan lapsistaan elatusmaksua arvioilta noin 30.000 euroa kuukaudessa.