Karina Jelinek lähes alastomana somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Argentiinalainen malli ja showtyttö Karina Jelinek ei ole monille suomalaisille vielä kovin tuttu kasvo, mutta hän on tehnyt jo parin vuoden ajan nousua julkkismaailmassa. Varsinainen läpimurto häneltä kuitenkin vielä puuttuu, vaikka vilahteleekin ajoittain paparazzikuvissa.

Nyt Karina Jelinek on esitellyt sosiaalisen median seuraajilleen vartaloaan lähes alastomana, sillä tuoreessa kuvasarjassaan hän makoilee patiolla pyyhkeen päällä vain äärimmäisen niukka narunpätkä biksujensa alaosana. Kuten arvata saattaa, toivottaa kaunotar seuraajilleen samassa yhteydessä oikein hyvää uutta vuotta.

Karina Jelinek tunnetaan kotimaassaan malliuransa lisäksi myös esimerkiksi ShowMatch-televisiosarjasta. Viime vuosina paparazzikuvien sijaan lähinnä sosiaalisessa mediassa huomiota herättänyt kuvankaunis kurvitar nähdään tuoreimmissa somekuvissaan poseeraamassa biksuissa muun muassa Floridassa, Yhdysvalloissa.