Alina Voronkova aurinkolomalla – upea rantaposeeraus someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -tittelinsä myötä suomalaisille tutuksi tullut kaunotar Alina Voronkova tunnetaan nykyisin myös sosiaalisen median julkkiskaunottarena, joka julkaisee upeita kuvia elämästään ja arjestaan. Taannoin avioitunut kaunotar nähdään nyt aurinkolomalla.

Tällä kertaa missikaunotar on poseerannut Kap Verden Salissa, jossa hän poseerasi kameralla biksuissa polvillaan hiekalla. Samalla Alina totesi monien muiden julkkisten tavoin, että nyt on alkanut uusi vuosi ja uudet seikkailut.

Teatteria nuorena harrastanut inkeriläisjuurinen Alina Voronkova osallistui kauneuskilpailuihin jo kouluikäisenä. Hän on sittemmin saanut urallaan monia missititteleitä, kuten Mikkelin Neito 2015 ja Miss MP 2017, mutta lopulta hän sai myös haaveilemansa Miss Suomen tittelin. Vapaa-ajallaan Alina on kertomansa mukaan kodin hengetär, joka rakastaa siivoamista ja ruoanlaittoa.