Mikä kaunotar! Nelli Matula poseerasi sensuellissa kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-lauluntekijä Nelli Matula on varsinainen monitaituri, sillä taanoin hän esitteli yllään itse suunnittelemansa ja valmistamaansa pukua Toscanassa järjestetyissä serkkunsa häissä. Popkaunotar nähdään ajoittain somessa hyvinkin näyttävissä poseerauksissa.

Nyt Nelli nähdään poseeraamassa sensuellissa kuvassa, jossa hänellä on yllään kaunis valkoinen toppi. Kuvansa yhteydessä Nelli haaveilee, että olisipa jo perjantai, ja hän ei taatusti ole toiveensa kanssa yksin. Taannoin Nelli paljasti miten hän latautuu ja rentoutuu.

– Mun latautuminen on kylpyjä, tuoksukynttilöitä, viiniä ja omaa aikaa. Tein pari kuukautta sitten itelleni soittolistan, jossa on ihan täydellinen mood mun hemmotteluhetkiin. Näin viikonlopun kynnyksellä aattelin, et teki voisitte nauttia siitä! Tässä linkki jos kiinnostaa, Nelli Matula kirjoittaa.