Kanye Westin deitti Kardashianeista: ”Halusin heidän olevan perheeni”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian ja Kanye West erosivat viime vuonna seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Kanye vietti uudenvuodenaaton näyttelijä Julia Foxin kanssa. Näyttelijätär on hehkuttanut asiaa kaikkialla ja tuntee olevansa tosielämän Tuhkimo.

Julia Fox tunnusti taannoin ”Forbidden Fruits” -podcastissa juontaja Niki Takeshin kanssa, että hän on perin koukussa Kardashianien perheestä kertovaan televisiosarjaan.

– Olen seurannut sarjaa siitä lähtien, kun se ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2007. Silloin sen katsominen oli noloa. Halusin heidän olevan perheeni. Minusta tuntuu, että tunnet heidät, Fox sanaili ohjelmassa.

Nyt hänen unelmistaan on tullut totta – tavallaan. Kim Kardashianin kanssa neljä lasta tehnyt räppäri Kanye West tarjosi Foxille ikimuistoiset treffit Miamissa ja New Yorkissa uutena vuotena.

– Tapasin Yen Miamissa uudenvuodenaattona ja koimme välittömän yhteyden. Hänen energiansa on niin upeaa ja nautin olla lähellä. Hän sai minut ja ystäväni nauramaan, tanssimaan ja hymyilemään koko yön. Päätimme jatkaa samalla linjalla ja lensimme takaisin New Yorkiin katsomaan Slave Playta, Fox kertoo Interview-lehdessä.

https://www.instagram.com/p/CYRYxaQrK9_/