Politiikka muuttui vaaralliseksi – vaalimainos vei sairaalahoitoon Pietarsaaressa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten historia on usein osoittanut, voi politiikka äityä toisinaan vaaralliseksi. Taannoin Pietarsaaressa todistettiin odottamatonta lähestyviin aluevaaleihin liittyvää vaaratilannetta, joka ei tosin johtunut esimerkiksi eri mieltä olevien ihmisten tunteiden kuumenemisesta.

Pietarsaaren kävelykadulle asetettu vaalimainosteline lähti liikkeelle keskiviikkona voimakkaan tuulenpuuskan vuoksi. Österbottens Tidning -lehden mukaan vaalimainosteline osui edessä olleeseen ihmiseen niin lujaa, että hänet jouduttiin toimittamaan ambulanssilla sairaalaan.

Yllättävä välikohtaus tapahtui juuri aluevaalien ensimmäisenä äänestyspäivänä. Manostelineistä vastaa Pietarsaaren kaupungin kiinteistyöhuoltoyhtiö Alerte. Yhtiön toimutusjohtaja Stefan Granholmin mukaan Alerte tulee huolehtimaan, ettei vastaavaa tapahdu uudelleen.