Sabina Särkkä uimapuvussa talvipakkasessa – mitä ihmettä videolla tapahtuu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa realityohjelmissa viime vuosina nähty Sabina Särkkä tuli suomalaisille tutuksi vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailujen ensimmäisenä perintöprinsessana. Taannoin avioitunut mallikaunotar jakaa aktiivisesti elämäänsä sosiaalisessa mediassa, jossa nähdään nyt vuodenvaihteen kunniaksi tavallista hyytävämpää menoa. Hän nimittäin pulahti taannoin avantoon ja hyppäsi lumihankeen.

Nyt Sabina loksauttaa varmasti monen someseuraajansa leuat, sillä tuoreella videollaan Särkkä hämmästyttää talvipakkasessa mustaan uimapukuun sonnustautuneena. Hän nimittäin toistaa useita kertoja teemaa, jossa Sabina tanssahtele hetken ja puristaa sitten pakaransa tiukasti yhteen ja työntää lantiotaan eteenpäin. Päivityksen perusteella kyse on hollantilaisen somevaikuttaja Rianne Meijerin kehittämästä teemasta, johon on ilmeisesti tehty videoita aiemminkin.