Muistatko vielä Hanson-yhtyeen? Saapuu kesällä ensimmäistä kertaa Suomeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen pop-rock -yhtye Hanson saapuu ensimmäiselle keikalleen Suomeen RED GREEN BLUE -kiertueensa saattelemana. Koko maailman tietoisuuteen MmmBop-jättihitillään vuonna 1997 kohonnut Hanson nähdään Helsingin Kulttuuritalolla keskiviikkona 8. kesäkuuta.

Maailmankiertue on nimetty toukokuussa ilmestyvän albumin mukaan. Yhtyeessä soittavat jo lapsena uransa musiikin parissa aloittaneet veljekset Isaac, Taylor ja Zac Hanson. Yhtye on soittanut vuodesta 1992 saakka aktiivisesti ja nousi koko maailman tietoisuuteen vuoden 1997 Middle Of Nowhere -albumillaan.

Musiikki yhdistelee popin, rockin ja soulin tyylilajeja. Tuleva kiertue ja samanniminen uutuusalbumi juhlistavat Hansonin 30-vuotista taivalta musiikin parissa. MMMBop-musiikkivideo on kerännyt Youtubessa vuodesta 2009 yhteensä lähes 120 miljoonaa kuuntelukertaa.