Ota mallia tästä koirasta – nauti elämän joka hetkestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ahdistaako, vituttaako, stressaako ja ärsyttääkö? Kun siihen päälle lisätään yleinen väsymys, stressi ja persaukisuus, saattavat tuntemukset laahata pohjamudissa. On olemassa ajatus, jonka mukaan ihmisen kannattaa vaivata päätään ainoastaan niillä asioilla, jotka hän pystyy itse muuttamaan. Kun ne muuttaa paremmaksi, ei niillä tarvitse enää vaivata päätään.

Sen sijaan kaikkia maailman asioita ei pysty hallitsemaan. Siksipä niillä ei myöskään kannata vaivata päätään. Sen sijaan kannattaa keskittyä asioihin, jotka ovat hyviin. On hyvä panna asiat tärkeysjärjestykseen ja varmistaa, että keskittyy riittävästi omaan hyvinvointiin. Rottweilerin pentu näyttää mallia, miten murheet eivät paljon mieltä paina.

Eteläafrikkalainen Pablo-koira on päässyt kylpyyn. Puolivuotiaan koiranpennun ilmettä katsoessa ymmärtää, mikä tässä elämässä on oikeastaan tärkeintä. Ne ovat ne pienet ja onnea tuottavat hetket. Sulje puhelin, pane hyvää musiikkia soimaan ja mene kylpyyn. Lähde juoksulenkille, ota päiväunet, leivo leipää tai neulo villasukat. Tee niitä asioita, joista tulee hyvä mieli. Paremmat ajat ovat tulossa.