Rantaan törmännyt M/S Gabriella poissa liikenteestä helmikuuhun saakka

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viking Linen matkustajalaiva M/S Gabriella on jouduttu laittamaan telakalle noin kuukauden ajaksi. Syynä ei ole koronatilanne, vaan keskiviikkona tapahtunut yllättävä onnettomuus. 200 matkustajaa kuljettanut M/S Gabriella oli lähdössä Helsingin Eteläsatamasta koti Tukholmaa, kun aluksen sähköt katkesivat hetkellisesti.

Tämän seurauksena alus päätyi törmäämään Allas Sea Poolin laituriin. Onnettomuudesta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Gabriellan etuosaan aiheutui onnettomuuden yhteydessä vaurioita. Viking Linen tiedotuspäällikkö Christa Grönlund kertoo STT:lle korjausten kestävän noin kuukauden ajan. Laiva palaa näillä näkymin liikennöimään 17. helmikuuta.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, mistä matkustajalaivan sähkökatkos johtui. Matkustajille tarjottiin mahdollisuus yöpyä aluksessa ja heille tarjottiin illallinen.