Christina Aguilera venyttää poseerauksellaan somesääntöjen rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen teinitähtenä vuosituhannen vaihteessa Genie in the Bottle -hitin myötä. Viime aikoina Christina on puhunut avoimesti häneen kohdistuvista ulkonäköpaineista ja siitä, kuinka hän lopulta alkoi arvostamaan vartaloaan.

Nyt Xtina poseeraa rohkeassa kuvakoosteessa, jonka hän on julkistanut sosiaalisessa mediassa. Yläosattomissa ja vain häviävän pienet stringit jalassaan poseeraava kaunotar kiitää kaikkia La Fuerza (The Strength) -projektissa mukana olleita tuesta. Hän kertoo löytäneensä projektin myötä itsestään uusia puolia sekä naisena, taistelijana että äitinä ja luojana.

Viime vuoden joulukuussa 40 vuotta täyttänyt Christina Aguilera rakastaa kameralle laittautumista, mutta hän kertoi taannoin itsensä arvostamisen olevan tärkeintä. Tähden mukaan hän haluaa opettaa sen myös kuusivuotiaalle Summer-tyttärelleen. Taannoin hän kertoi vihanneensa huippulaihana olemista ja ryhtyneensä keräämään painoa täytettyään 21 vuotta.