Parhaat matkakohteet sinkkuna reissaavalle naiselle – 15 paikan lista

Matkailu · Terhi Piiroinen

Yksin matkustaminen voi olla pelottavaa etenkin naisille. Turvallisuusuhat ovat arkipäivää maailmalla ja toisaalta yksinäisyys saattaa nakertaa mieltä reissussa, jonka kokemuksen mielellään jakaisi toisen ihmisen kanssa. Yksin matkustaessa on myös vapaa tekemään mitä huvittaa.

– Yksin matkustaminen voi olla yksi vapauttavimmista ja palkitsevimmista kokemuksista. Se tarjoaa mahdollisuuden uppoutua paikalliseen yhteisöön, Travel and Leisure -lehti tietää ja vinkkaa nyt 15 parasta matkakohdetta yksin matkustaville naisille. Näissä paikoissa on runsaasti soolomatkustajalle sopivaa aktiviteettia ja ihmisiä, joiden kanssa on helppo tulla toimeen.

1. Islanti2. Barcelona, Espanja3. Seattle, Yhdysvallat4. München, Saksa5. Dubrovnik, Kroatia6. Austin, Yhdysvallat7. Salzburg, Itävalta8. Taipei, Taiwan9. Kööpenhamina, Tanska10. Melbourne, Australia11. Tukholma, Ruotsi12. Okinawa, Japani13. Norjan vuonot14. Washington D.C., Yhdysvallat15. Lontoo, Englanti