Roskapostikansion viesti ei ollutkaan huijaus – naiselle miljoonien lottovoitto

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sähköpostin roskapostikansiot täyttyvät tyypillisesti huijausviesteissä, joissa vastaanottajan väitetään voittaneen rahaa ja muita palkintoja. Joskus roskaposti- ja huijausviestien joukkoon saattaa kuitenkin päätyä myös todellisista voitoista kertovia sähköposteja.

Yhdysvaltojen Michiganissa asuva Laura Spears osti Mega Millions -lottokupongin joulukuun lopussa. Muutamaa päivää myöhemmin hän etsi sähköpostilaatikostaan asiaan liittymätöntä sähköpostiviestiä. Roskapostikansioon vilkaistessaan hän huomasi lottoa järjestävältä Michigan Lotteryltä peräisin olevan viestin, jossa hänen ilmoitettiin voittaneen.

– En voinut uskoa lukemaani, joten kirjauduin sisään lottotililleni varmistuakseni viestin sisällön aitoudesta. On todellinen shokki, että voitin oikeasti kolme miljoonaa dollaria, Spears kuvaili Michigan Lotterylle.

55-vuotias Spears suunnittelee jakavansa voiton perheensä kesken ja vetäytyvänsä rahoilla varhaiselle eläkkeelle. Hän myös totesi lisäävänsä Michigan Lotteryn sähköpostin turvallisten lähettäjien listalle.