Ed Sheeran ilman kännykkää vuodesta 2015 – paljasti nyt syyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän hetken suurimpiin poptähtiin lukeutuva Ed Sheeran ei käytä juurikaan kännykkää. 30-vuotias laulaja-lauluntekijä ei ole omien sanojensa mukaan kuljettanut puhelinta mukanaan sitten vuoden 2015.

Ed Sheeran avasi kännykkävapaan elämänsä taustoja The Collector’s Edition -podcastissa. Tähden mukaan viesteihin vastaaminen aiheutti hänelle suurta stressiä, ja puhelin aiheutti lopulta jopa suoranaisia mielenterveysongelmia. Puhelin myös keskeytti tärkeitä hetkiä läheisten ihmisten kanssa.

– Puhelin sai minut tuntemaan oloni ahdistetuksi ja surulliseksi. Olin koko ajan aivan pohjamudissa, Sheeran kuvaili.

– En niinkään lopettanut ihmisten kanssa yhtyden pitämistä, olin vain yhteydessä harvempiin ihmisiin. Nykyään käytän sähköpostia. Avaan aina muutaman päivän välein kannettavan tietokoneen ja vastaan kerrallaan 10 ihmiselle… Sitten palaan normaalin elämän pariin enkä ole stressaantunut, Sheeran jatkoi.