Heidi Klum leikkasi itselleen aviomiehen ehdottaman hiustyylin – halusi yllättää rakkaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Heidi Klum meni kaksi vuotta sitten muusikko Tom Kaulitzin kanssa naimisiin. Pariskunta on esiintynyt julkisesti todella rakastuneina toisiinsa eivätkä he pelkää osoittaa hellyyttä toisilleen paparazzienkaan läsnäollessa.

Nyt Heidi Klum julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttävän videon, jossa hän on kylpyhuoneessaan ja alkaa leikkaamaan omia hiuksiaan. Tom Kaulitz oli pyytänyt, että Klum leikkaisi takaisin etuhiukset, joita nainen oli kasvattanut pois neljän kuukauden ajan.

Heidi Klumilla ei ollut mahdollisuutta päästä luottokampaajalleen, minkä vuoksi hän oli päättänyt tällä kerralla leikata hiuksensa itse. Videolla nähdään miten taitavasti ja varovaisesti 47-vuotias loihtii itselleen upean hiustyylin käyttäen apunaan erilaisia saksia ja hiustenleikkuuterää.