Viranomaiset vahvistivat: Pilvenpiirtäjästä pudonnut missi hyppäsi tahallaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2019 Miss USA Chelsie Kryst kuoli pudottuaan 60-kerroksisesta pilvenpiirtäjästä Yhdysvaltojen New York Cityn Manhattanilla. Viranomaiset ovat vahvistaneet kuoleman olleen itsemurha. Hän hyppäsi rakennuksen terassilta aamuseitsemän aikaan sunnuntaina 30. tammikuuta.

Miss USA:n kuolintodistukseen on nyt kirjattu viralliseksi kuolinsyyksi itsemurhasta johtuneet lukuisat iskuvammat. Naisen ei tiedetty olleen itsetuhoinen, mutta hän on sairastanut masennusta, People-lehti raportoi. Hän työskenteli asianajajana muun muassa tummaihoisten rikollisten oikeuksia puolustaen.

Hän julkaisi juuri ennen kuolemaansa kuvan Instagramiin. Kuvassa lukee: ”Tuokoon tämä päivä sinulle lepoa ja rauhaa”. Hän oli 30-vuotias. Jos sinulla on itsetuhoisia ajatuksia tai olet huolissasi läheisestäsi, voit soittaa Kriisipuhelimeen 09 2525 0111 tai kirjoittaa Tukinettiin. Nuorille suunnattu Sekasin-chat päivystää ma-pe kello 9-24 ja viikonloppuisin kello 15-24. Jos tilanne on edennyt hengenvaaralliseksi, soita 112 tai hakeudu lähimpään päivystykseen.