Kurvitar peppu pystyssä uima-altaassa – ei jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin perheen siivellä julkkikseksi noussut Blac Chyna on viime aikoina syyttänyt Kardashianeja uransa tuhoamisesta ja siitä, että naisen tähdittämä realitysarja Rob & Chyna lopetettiin vastoin sopimuksia pariskunnan eron jälkeen. Blac ja Kardashianit riitelevät asiasta parhaillaan oikeudessa.

Nyt Blac Chyna on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän nautiskelee matalasta uima-altaasta biksuissa tavalla, jossa hänen takapuolensa nousi pääosaan noustessaan pinnan yläpuolelle.

Kardashianit ovat kiistäneet ajaneensa alas Blac Chynan ja Rob Kardashianin televisiosarjan. Oikeustaistelu Kardashianien julkkisperhettä vastaan on ollut vireillä jo vuosia. Chynan mukaan hänen tähdittämänsä realitysarja Rob & Chyna lopetettiin vastoin sopimuksia pariskunnan eron jälkeen. Chynan mukaan Kylie Jennerin sarja vei hänen ohjelmapaikkansa.