Miljoonan dollarin Barbie nahkakorsetissa – ei uskoisi 50-vuotiaaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Playboy-lehdessä aikoinaan esiintynyt argentiinalaissyntyinen glamour-malli Sabrina Sabrok on 50-vuotias silikonibeibe. Nainen on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä miljoona dollaria. Hänellä on vankka fanikunta ja lähes miljoona seuraajaa Instagramissa.

Nykyisin myös musiikkia tekevä nainen on julkkis Meksikossa ja muualla Latinalaisessa Amerikassa. Hänen aikeenaan on kuitenkin valloittaa koko maailma. Menestystä avittaa hänen yltiöseksikäs habitus, kuten tyköistuva nahkakorsetti.

Sabrina on julkkis kaikkialla minne meneekin. Hän on kuitenkin kiltisti avioliitossa, joten miehillä ei ole hänen suhteensa saumoja. Fanit voivat kuitenkin ihastella hänen kuviaan Instagramissa, jonne nainen ahkerasti otoksiaan päivittää.