Kurt Cobainin tytär myi Hollywoodin luksustalonsa miljoonilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nirvana-nokkamiehen Kurt Cobainin ja laulaja Courtney Loven ainoa yhteinen tytär Frances Bean Cobain on myynyt Hollywoodissa omistamansa espanjalaistyylisen kartanon. Nainen pyysi siitä 2,5 miljoonaa dollaria, mutta lopullinen hinta oli 2,29 miljoonaa dollaria.

Kuva: Redfin
Kuva: Redfin

Hän osti talon itselleen heinäkuussa 2020 edullisemmalla hinnalla, 1,99 miljoonalla dollarilla. Vuonna 1930 rakennettu talo sijaitsee Nichols Canyonissa. Talossa on neljä makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta, Dirt uutisoi.

Cobain tienaa sievoisia summia isänsä musiikilla. Hän kävi likaisen eron Isaiah Silvasta vuonna 2017. Hän joutui luovuttamaan isänsä ikonisen kitaran Silvalle, mutta säästyi siten elatusmaksujen maksamiselta. Frances Bean Cobain on nyt 29-vuotias.