Ilouutisia! Kylie Jenner synnytti toisen lapsensa – historiallinen syntymäpäivä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kosmetiikkayrittäjä ja realitytähti Kylie Jenner on synnyttänyt toisen lapsensa. 24-vuotias Jenner paljasti uutisen iloisesta perhetapahtumasta sosiaalisessa mediassa varhain maanantaina Suomen aikaa.

Kylie Jenner jakoi Instagramissa mustavalkoisen kuvan, jossa hänen 4-vuotias tyttärensä Stormi pitelee vastasyntyneen lapsen kättä. 2. helmikuuta syntynyt lapsi on Page Six -sivuston mukaan poika, mutta hänen nimensä ei ole vielä tiedossa. Instagram-kuva keräsi nopeasi miljoonia tykkäyksiä ja ihastuneita kommentteja niin tähden lähipiiriltä kun faneiltakin.

Lapsen isä on Kylie Jennerin pitkäaikainen seurustelukumppani, hiphop-tähti Travis Scott. Pariskunta vahvisti syyskuussa odottavan toista lastaan. Heidän esikoisensa, Stormi syntyi 1. helmikuuta 2018.

https://www.instagram.com/p/CZp7xP-P7lM/