Luisteleva koira esitteli taitojaan – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirat voivat oppia toisinaan niille melko vaativiakin taitoja. Benny-niminen koira on noussut Yhdysvalloissa kuuluisuuteen talvisen harrastuksensa vuoksi. Se nimittäin rakastaa luistelemista.

Cheryl Delsangro eläinsuojassa asuneelle Bennylle uuden kodin vuosia sitten. Koska Delsangro on entinen ammattilainen taitoluistelija, päätti hän kokeilla innostuisiko myös kultainennoutaja luistelusta. Benny oppi luistelemaan hämmästyttävän hyvin sille varta vasten suunnitelluilla luistimilla.

Taannoin Benny valoitti New Yorkin asukkaiden sydämet. Kahdeksanvuotias koira nähtiin esittelemässä huikeita taitojaan New Yorkin keskuspuiston kuuluisassa Wollman Rink -jääkaukalossa. Bennyn tempauksella kerättiin tietoisuutta ja varoja Vision for Animals Foundation -hyväntekeväisyysjärjestölle.