Megan Fox puristeli rintojaan – someseuraajat sekosivat sukkiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Machine Gun Kelly ja näyttelijä Megan Fox menivät taannoin kihloihin. Poptähden mukaan hän suunnitteli Foxille sormuksen, jota kihlattu ei saa pois kädestään satuttamatta itseään. Artisti, oikealta nimeltään Colson Baker, suunnitteli sormuksen yhdessä koruseppä Stephen Websterin kanssa. Mies perusteli erikoista sormusta sillä, että rakkaus on tuskaa.

Nyt Megan on sekoittanut sosiaalisen median seuraajiensa päät poseeraamalla Instagramissa kuvassa, jossa hän puristelee rintojaan. Maailman kuumimmaksi naiseksi lukuisia kertoja valittu kaunotar kertoo olevansa kuvassa Draculan taloudenhoitaja.

Megan Fox ei tunnetusti piilottele vartaloaan, joten hän nauttii upeiden avujensa esittelemisestä niin sosiaalisessa mediassa kuin lehtien palstoillakin. Foxin fanit toivovat hänen saavan pian taas merkittäviä elokuvarooleja.