Suomipop Festivaalien ohjelma julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomipop Festivaali nostaa kotimaisen pop-musiikin kärkinimet festarilavalle 14.-16. heinäkuuta Oulussa ja Jyväskylässä. Festivaalien päiväkohtainen ohjelma on nyt julki. Lippujen ennakkokysynnästä odotetaan vilkasta ja aiempien vuosien tapaan myös VIP-liput myytäneen loppuun jo ennakkoon. Festivaaleilla nähdään tuttuun tapaan suomalaisen pop-musiikin kärkinimet.

Paluukeikkansa keikkalavoille Suomipopissa tekevät Tehosekoitin ja Anna Puu. Festarilavalle nousevat myös Suomen suosituimpiin bilebändeihin lukeutuva menestyskokoonpano JVG, platinaa albumillaan Taipumaton myynyt suosikkiartisti Kaija Koo, hittivelho Arttu Wiskari sekä arvostetulla Vuoden Live -palkinnolla Emma Gaalassa 2021 palkittu Vesala. Rapin kestonimiä ovat Elastinen ja Pyhimys.

Lisäksi mukana ovat Behm, Mariska, Anna Abreu, Olavi Uusivirta, Erika Vikman, Evelina, Jannika B, Viivi, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Vesterinen Yhtyeineen, Neon 2, Lauri Tähkä, Frans Harju, Portion Boys ja Ellinoora.

– Kesä 2021 sai kävijöiltä erityistä suitsutusta. Erityisesti tunnelmaa ja turvallisuutta kehuttiin. Järjestelyt kesää 2022 varten ovat pitkällä, tästä tulee upea Suomipop-kesä, toteavat Jyväskylän tuotantopäällikkö Anniina Havukainen ja Oulun tuotantopäällikkö Krista Heinonen.