Nicki Minaj poseerasi uhkeana kivetyksellä – näinkin musiikkia voi mainostaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Nicki Minaj on totuttu näkemään rohkeissakin kuvissa, mutta tähden taannoinen otos nousi otsikoihin hieman yllättävämmissä merkeissä. Tähden sosiaalisessa mediassa jakamat pinkin sävyiset kuvat lisäsivät nimittäin Crocs-muovikenkien kysyntää hurjalla tavalla. Äskettäin kurvikas supertähti twerkkasi näyttävästi hotellin käytävällä, mutta nyt hän poseeraa estottomasti.

Nyt Minaj on markkinoinut uutta tuotantoaan näyttävästi sosiaalisessa mediassa, jossa hän poseeraa hieman epämukavan näköisesti kivetyksellä biksuissa. Toisaalta mitä artisti ei tekisi päätoimisen työnsä tulosten kauppaamiseksi.

Page Six Style -sivuston mukaan Nicki Minajin tuoreet kuvat aiheuttivat jopa 4 900 prosentin piikin vaaleanpunaisten Crocs-kenkien myynnissä. Kiinnostus kenkiä kohtaan oli niin suurta, että Crocsin viralliset sivut jopa kaatuivat hetkeksi. Minajin lisäksi lukuisat muutkin räppärit poptähdet, kuten Post Malone, Justin Bieber, Bad Bunny ja Questlove, ovat edustaneet julkisuudessa Crocseissa.