Pankkiryöstäjän kuva leviää netissä – oli pukeutunut Segan Sonic-siiliksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen Florida Credit Union -niminen pankki ryöstettiin DeLandin kaupungissa keskiviikkona 2. helmikuuta iltapäivällä. Silminnäkijöiden mukaan ryöstäjä oli pukeutunut Sega-pelikonsolin pelistä tuttuun Sonic the Hedhehogin, eli Sonic-siilin asuun.

Ilmoituksen mukaan siiliksi pukeutunut mies meni pankkiin, heilutti kädessään vasaraa ja vaati rahaa pankkivirkailijalta. Vaatiessaan käteistä mies löi vasaralla virkailijan pleksiin. Sonic-siilin naamarin lisäksi miehellä oli musta huppari ja mustat housut.

Florida Credit Unionin Branch Operationsin apulaisjohtaja Brian Leatherman kommentoi, että kukaan ei loukkaantunut ryöstössä, eikä rakennukseen tullut vahinkoja. Ryöstäjä ei myöskään saanut saalista. Pidätystä ei ole vielä tehty, ja tapausta tutkitaan parhaillaan, Beacon Online News uutisoi.