Happoradion Aki Tykki sai lapsen koronapandemian keskellä – avautuu nyt lapsiperheen arjesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Happoradio-yhtyeen laulajakitaristi Aki Tykki on yksi niistä lukuisista suomalaisista, jotka ovat saaneet perheenlisäystä poikkeuksellisina aikoina. Muusikon toinen lapsi syntyi toukokuussa 2020, eli koronapandemian alkuvaiheissa.

Aki Tykki julkaisi Instagramissa yhteiskuvan pian kaksivuotiaan tyttäresä kanssa. Julkaisussaan muusikko kirjoitti perhearjesta pandemian keskellä ja siitä, kuinka erilaisia Emppu-tyttären ensimmäiset vuodet ovat olleet neljä vuotta vanhempaan isoveljeensä verrattuna.

– Onneks ne tuossa iässä oikeesti tärkeet asiat on läsnä, tuskin häntä aikuisena keljuttaa ettei 1-vuotiaana päässy oikein matkustelemaan. Ja eiköhän tässä kohta uskalleta johki reissuunki. Syksyllä varattiin kaksikin lomamatkaa mut molemmat jouduttiin perumaan, Tykki kirjoitti.

Perhearjen lisäksi Tykin aika on mennyt Happoradion parissa. Yhtyeen tuorein albumi, Majakka julkaistiin syyskuussa 2021.