Matkustaja yritti avata lentokoneen oven ilmasssa – taltutettiin kahvipannun iskulla

Ohhoh! · Tim Isokivi

American Airlines -yhtiön matkustajakone joutui tekemään sunnuntaina 13. helmikuuta hätälaskun. Los Angelesista Washingtoniin matkalla ollut kone teki välipysähdyksen Kansas Cityssä holtittomasti käyttäytyneen matkustajan vuoksi.

Miespuolinen matkustaja oli yrittänyt kesken lennon avata koneen ulko-ovea. Lopulta lentohenkilökunnan edustaja taltutti miehen lyömällä kahvipannun hänen päähänsä. Kolme lentokoneen työntekijää ja kolme matkustajaa piteli tämän jälkeen miestä paikoillaan ja sitoi hänen jalkansa sekä kätensä teipillä.

The New York Times -lehden mukaan matkustajakone laskeutui turvallisesti Kansas Cityn lentokentälle noin 15 minuuttia myöhemmin. Matkustaja pidätettiin lentokentällä viranomaisten toimesta. American Airlines -yhtiön edustaja kommentoi lentokoneen henkilökunnan hoitaneen tilanteen ammattimaisesti ja taidolla.