NBA-tähti Michael Jordanin polttama sikari huutokaupataan – paljonko maksaisit?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huutokauppojen myyntiluetteloissa nähdään toisinaan hämmentäviäkin kuuluisuuksille kuuluvia esineitä. Fanien ja keräilijöiden kokoelmista on päätynyt myyntiin muun muassa hiuskiehkuroita, pureskeltua purukumia ja käytettyjä nenäliinoja.

Nyt urheiluun liittyviin esineisiin erikoistunut Lelands on asettanut myyntiin epätavallisen NBA-tähdelle kuuluneen esineen. Kyseessä on Michael Jordanin osittain polttama sikari. 500 dollarin lähtöhinnalla kaupiteltavan olevan sikarin asetti myyntiin henkilö, joka noukki sen tavattuaan koripalloilijan vuonna 2021 ja pyydettyään häntä yhteiskuvaan.

– Hän laittoi sikarinsa tuhkakupille, otti nopeasti kuvan ja jatkoi jatkaansa. Huomattuaan Michaelin jättäneen sikarinsa tuhkakuppiin kaupittajamme päätti ottaa sen mukaansa, tuotteen kuvauksessa kerrotaan.