Popeda järjestää jättikonsertin – esiintyy kesäkuussa raviradalla Tampereella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomirockin suuriin nimiin lukeutuva Popeda nähdään ensi kesänä lavalla suurkonsertissa. Yhtye esiintyy 10. kesäkuuta Teivon Ravikeskuksessa Tampereella.

Popeda on esiintynyt Ravikeskuksessa aikaisemminkin suurella menestyksellä. Yhtyeen edellinen Popeda radalla -konsertti järjestettiin kolme vuotta sitten. Tuolloin tapahtuma keräsi paikalle lähes 6 000 katsojaa.

– Kun Tampereella haluaa liikuttaa väkeä, on yhteistyö Popedan kanssa toimiva konsepti. Silloin voi luottaa paikallisten fanien uskollisuuteen ja perinteiden kunnioitukseen, kuvailee Tampereen Ravikeskus Oy:n toimitusjohtaja Päivi Lehtonen tiedotteessa.

Ennen Popedaa Ravikeskuksessa nähdään 10. kesäkuuta ravit ja suomirockin legendoille lauteet lämmittelevä Coveralls-yhtye. Liput konserttiin maksavat alkaen 37 euroa.