Poliisi pyytää havaintoja: Kuka räjäytti oven kotkalaisessa kerrostalossa?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kotkan Karhuvuoressa sijaitsevan kerrostaloasunnon ovi vaurioitunut rappukäytävässä tapahtuneessa räjähdyksessä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 21. helmikuuta. Kukaan ei loukkaantunut räjähdyksen seurauksena.

Hätäkeskustiedotteiden mukaan se sai ilmoituksen räjähdyksestä kello 00:22. Kymenlaakson pelastuslaitos hälytettiin Staran saamien tietojen mukaan Karhuvuoressa osoitteeseen Keijunpolku 6. Kerrostaloasunnon ovi vaurioitui räjähdyksessä.

Räjähdystä epäillään tahalliseksi. Poliisi tutkii asiaa tällä hetkellä nimikkeellä tuhotyö. Poliisi pyytää silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havainnoistaan sähköpostilla rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 050 4479 574.