Ilouutisia makean ystäville – Banaanisuukko tekee toivotun paluun

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brunbergin Suukot täyttivät viime vuonna jo 70 vuotta. Tänä keväänä kauppoihin palaa suukko, jota monet ovat ehtineet jo toivoa takaisin valikoimiin.

Brunberg Banaanisuukko ilmestyy takaisin hyllyille maaliskuussa 2022. Kausimaussa yhdistyvät banaanivaahto sekä suukkojen perinteinen tumma suklaakuori ja vohveli. Banaanisuukkoja on päästy maistelemaan viimeksi vuosia sitten.

– Banaanisuukot palautetaan valikoimaan asiakkaiden toiveiden vuoksi. Viimeksi tuotetta oli myynnissä noin kymmenen vuotta sitten, Brunbergin myynti- ja markkinointipäällikkö Sari Koivulahti kertoo tiedotteessa.

Brunberg Banaanisuukkoja myydään kuuden kappaleen rasioissa hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa. Tuote on laktoositon.