Rihanna esitteli raskausvatsaansa Guccin muotinäytöksessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rihanna paljasti taannoin odottavansa ensimmäistä lastaan yhdessä poikaystävänsä, hiphop-tähti ASAP Rockyn kanssa. Tähden raskaus on jälleen ollut otsikoissa Milanon muotiviikon yhteydessä.

Rihanna ja ASAP Rocky olivat perjantaina järjestetyn Guccin syksyn 2022 mallistoa esittelevän muotinäytöksen kunniavieraita yleisön edustajina. Kumpikin tähti edusti tapahtumassa arvatenkin Guccia yllään. Huomio kiinnittyi kuitenkin erityisesti Rihannaan, jonka raskausvatsa oli esillä kateksisen lyhyen mustan topin ansiosta.

ASAP Rockyn ja Rihannan huhuttiin tapailevan jo vuonna 2020, mutta suhdehuhut saivat lopulta vahvistuksen keväällä 2021. Pariskunta ei ole paljastanut tarkempia yksityiskohtia raskaudesta. Toistaiseksi epäselvää on esimerkiksi se, milloin laskettu aika on.