Kuumin futistuomari stringeissä rannalla – näky käänsi jokaisen katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Miami Beachilla asuva kurvitar nähtiin aikoinaan suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa, joten yhteydet Suomeen ovat olleet ainakin aiemmin kohdallaan.

Realitysarja Secret Storyä nykyisin tähdittävä kurvitar on nyt keikistellyt Miami Beachilla rannalla, jossa hänellä oli jalassaan vain hyvin niukat stringit. Lienee selvää, että tämä näky sai jokaisen kääntämään katseen rannalla.

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Miami Beachilla asuva kurvitar nähtiin taannoin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa. Nyt kurvitar on poseerannut kotikaupungissaan. Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.