Kuningatar Elisabet perui jälleen tilaisuuden – syy ei koronaviruksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englannin 95-vuotias kuningatar Elisabet on viime päivinä perunut lukuisia suunniteltuja tilaisuuksia. Niistä viimeisin on keskiviikolle 2. maaliskuuta suunniteltu merkittävä diplomaattien vastaanotto.

Kuninkaallisen perheen oli People-lehden mukaan määrä pitää 500 hengen vuosittainen tilaisuus Windsorin linnassa. Hovi on kiistänyt, että tuore peruminen johtuisi Elisabetin terveydentilasta. Sen sijaan perumisen kerrotaan johtuvan Ukrainan tilanteesta.

Kuningattaren terveys on herättänyt viime viikkoina spekulaatiota mediassa, sillä hovi on ollut asiasta melko vaitonainen. Helmikuun loppupuolella Elisabet sairastui koronaan, jonka oireiden kommentoitiin olleen lieviä. Hän perui koronaan vedoten kaksi etätapaamista.