Sisarvaimot sarjan tähti opetteli sanomaan ei – johti lopulta avioeroon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa on seurattu Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa elämää. Perheellä on yhteensä 18 lasta. Sarjassa esiintynyt Christine Brown kertoi viime syksynä ottaneensa avioeron Kodysta. Nyt nainen avaa eronsa taustoja.

– Isäni, maailman rakastavaisin mies, kysyi eräänä päivänä minulta, että koska opettelen sanomaan ”ei”?. Sinä suostut ihan kaikkeen. Tämä oli käänteentekevä hetki elämässäni, Brown paljastaa Sukanya Krishnan haastattelussa Sisarvaimojen erikoisjaksossa.

Sen jälkeen hän päätti olla suostumatta kaikkeen ja puolustaa omaa vapauttaan valita mielipiteensä. Kody ei pitänyt naisen persoonallisuuden muutoksesta. Christina arvelee ex-miehensä ymmärtäneen naista, mutta ei kuitenkaan tiennyt miten olisi pitänyt toimia. Kody ei halua puhua Christinasta omassa haastattelussaan muutamaa lausetta pidemmälle.