Sauna Open Air julkisti esiintyjänsä – mukana Five Finger Death Punch ja In Flames

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Raskaaseen rockiin keskittyvä Sauna Open Air -festivaali järjestetään jälleen Tampereella heinäkuussa. Ensi kertaa Hakametsän jäähallin parkkialueella järjestettävä festivaali on nyt julkistanut tulevan kesän esiintyjänsä, joita on yhteensä 32.

Sauna Open Airin pääesiintyjinä lavalle nousevat yhdysvaltalainen Five Finger Death Punk, brittiläinen Bullet for My Valentine ja ruotsalainen In Flames. Festivaalin muita tunnettuja ulkolaisia nimiä ovat esimerkiksi Danko Jones, Doro, Alestorm, Saxon, Stiff Little Fingers, Dead By April, Skid Row, Hardcore Superstar ja Graveyard.

Kotimaista kattausta Sauna Open Airissa edustavat muun uassa Stam1na, Korpilkaani, Mokoma, Turmion Kätilöt, Michael Monroe ja Battle Beast. Kolmipäiväiseksi kasvava tapahtuma järjestetään Hakametsässä 7.-9. heinäkuuta. Festivaalin liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä.