Avril Lavigne löysi nuoruuden lähteen? Ei näytä vanhentuneen lainkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvun alusta saakka kansainvälistä uraa musiikin parissa luonut Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on ollut viime aikoina otsikoissa muun muassa parisuhteensa merkeissä. Lavignen kerrottiin viime kesällä löytäneen rinnalleen uuden muusikkorakkaan, kanadalaisräppäri Mod Sunin. Sittemmin hän ilmoitti tekevänsä paluun musiikin pariin.

Avrilin paluusingle Bite Me julkaistiin marraskuussa. Nyt hänet nähdään poseeraamassa kuvasarjassa, jonka perusteella voidaan todeta, ettei popkaunotar näytä vanhentuneen lainkaan uransa varrella.

Avril Lavigne ja Mod Sun julkaisivat viime kuussa yhteiskappaleensa Flames. Lavigne on ollut naimisissa Sum 41 -laulaja Deryck Whibleyn ja Nickelback-rokkari Chad Kroegerin kanssa. Hän erosi vuonna 2019 viimeisimmästä poikaystävästään, miljardööri Philip Sarofimistä. Mod Sun on puolestaan seurustellut näyttelijä Bella Thornen ja tubettaja Tana Mongeaun kanssa.