Suurmestari palaa ruutuihin huhtikuussa – uudet vakiokilpailijat julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurmestari-sarjassa suomalaistähdet joutuvat laittamaan luovuutensa ja nokkeluutensa likoon epätavallisissa tehtävissä. Brittiläiseen Taskmaster-formaattiin perustuvassa MTV3-kanavan sarjassa suurmestarina toimii Jaakko Saariluoma ja tuomarina Pilvi Hämäläinen.

Suurmestari palaa ruutuihin kolmannen kautensa merkeissä MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 16. huhtikuuta. Mukana on neljä uutta vakiokilpailijaa. He ovat Anna-Maija Tuokko, Riku Rantala, Jenni Pääskysaari ja Mikko Penttilä.

Anna-Maija Tuokko tunnetaan rooleistaan muun muassa sarjoista Sorjonen ja Onnela, ja lisäksi hän on ollut mukana esimerkiksi Masked Singer Suomeassa.  Pitkän linjan toimittaja ja tv-tähti Riku Rantala puolestaan parhaiten Madventures ja Docventures -sarjoista.

Jenni Pääskysaari on toimittaja, kirjailija ja juontaja, joka on tuttu näky esimerkiksi Pitääkö olla huolissaan -paneeliohjelmasta. Näyttelijä Mikko Penttilä on puolestaan tuttu monille Putous-sarjasta, jossa hän on ollut mukana kahdeksannesta tuotantokaudesta lähtien.