SaiPa osoittaa tukensa ukrainalaisille – pelaa keltasinisessa erikoispaidassa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jääkiekon SM-liigassa pelaava SaiPa on ilmoittanut osoittavansa tukensa Ukrainan sodan uhreille. Joukkue pelaa kauden viimeisen kotiottelunsa TPS:aa vastaan Ukrainan väreissä, keltaisinisessä erikoispaidassa.

– SaiPa tuomitsee Venäjän aloittaman sodan Ukrainassa. Ajatuksemme ovat sodasta kärsivien luona ja halumme auttaa on kova, SaiPan sivuilla kerrotaan.

SaiPan erikoispaitaan on mahdollista ostaa oma nimi 30 euron hintaan. Summa lahjoitetaan lyhentämättömänä Unicef-keräykseen, ja lisäksi SaiPa lahjoittaa keräykseen yhden euron jokaista ostettua nimeä kohti. Joukkueen mukaan kaikista ostetuista nimistä tehdään paidan kankaaseen tekstuuri.

SaiPa myy myös fanipaitoja 109 euron hintaan, lahjoittaen tuotot Unicefille. SaiPa ja TPS ottavat toisistaan mittaa Lappeenrannan jäähallissa tiistaina 22. maaliskuuta 2022.