Kamelinvarvaskaunotar kieriskeli maassa – video kuin kohtaus aikuisviihde-elokuvasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Silikonihottis Mary Magdalene on nainen, joka omistaa virallisesti maailman pulleimmat huulet – nimittäin häpyhuulet. Kauneusleikkauksiin ja silikonitäytteisiin hurahtanut taiteilija on myös meksikolaiskanadalainen aikuisviihdetähti.

Mary Magdalene kävi hiljattain kauneusleikkauksessa ja sen jälkeen esitellyt auliisti ulkonäköään kameralle. Hänen kurvinsa ovat niin mahtipontiset, että ne eivät mahdu edes kunnolla vaatteiden sisälle. Tämä ei taiteellista naista haittaa. Hän näyttää kehräävän kameralle maassa makoskellessa ja kieriessä.

Mary Magdalene on ottanut ainakin silmien kiristyksen, kulmien kohotuksen, huulitäytteet, poskitäytteet, rasvansiirtoa huuliin ja poskiin, neljä nenäleikkausta, kolmet kuoret hampaisiin, lukuisia rasvaimuja, lukuisia rintojensuurennusleikkauksia, pepunkohotuksia ja takapuolen implantteja.