Pikkupojalla oireyhtymän seurauksena erikoiset hiukset – onnellinen pikkuvesseli ihastuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalisessa mediassa julkkikseksi noussut pikkupoika nimeltään Locklan Samples kärsii erikoisesta oireyhtymästä, jossa hänen hiuksensa näyttävät aina ”tuhannen voltin tukalta”. Pojan hiukset hapsottavat pystyssä kuin niitä ei olisi harjattu koskaan.

Pienen pojan epätavallinen hiustyyli ei ole tarkoituksellista, vaan seurausta harvinaisesta geneettisestä tilasta. Taapero elää onnellista elämää ja vaikuttaa iloiselta, joten huonosta kampauksesta huolimatta hän osaa nauttia elostaan. Hiukset ovat kevyet ja pörröiset, ikään kuin sähköiseltä näyttävät.

Oireyhtymä yleensä korjaantuu murrosikään mennessä, joten nähtäväksi jää miten Locklanin hiukset lopulta tulevat asettumaan vai tulevatko. Keräsimme söpöjä otoksia pojasta tähän alle.