Ozzy Osbournen Jack-poika Romaniaan auttamaan Ukrainan pakolaisia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ozzy ja Sharon Osbournen poika Jack nousi julkisuuteen 2000-luvun alussa The Osbournes -sarjan kautta. Nykyään 36-vuotias mies on nyt otsikoissa hieman toisenlaisisa merkeissä. Hän kertoo Instagramissa olleensa tarjoamassa apua Ukrainan sodan uhreille.

Jack Osbourne kertoo matkustaneensa Romaniaan, jossa hän tomi Third Wave Volunteers -avustusjärjestön vapaaehtoistyöntekijänä. Tehtävänä oli avustaa Ukrainasta evakuoitavia orpoja. Lapsia ei saatu turvaan vielä tähden ollessa paikan päällä, mutta sittemmin NGO-on aloittanut heidän evakuioinnin.

– Epäröin tämän jatkamista. En tehnyt tätä huomion vuoksi ja olen kyllästynyt ihmisiin, jotka auttavat ihmisiä vain voidakseen tehdä asiasta somejulkaisuja. Tein tämän koska tunsin tarvetta auttaa, eikä Ukrainan lipun jakaminen somessa tuntunut olevan tarpeeksi, Jack kirjoitti.

– Näin ihmisyyden huonoimpia puolia, mutta myös sen parhaimpia puolia. Rajalla työskennellessäni näin valtavia määriä pakolaisia, lähinnä maasta turvallisuuden toivossa paenneita naisia ja lapsia, tähti jatkoi.

 

https://www.instagram.com/p/CbfZ-hELXHg/