Laulaja ei uskaltanut piereskellä poikaystävän seurassa – joutui lopulta sairaalaan

Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liiallinen peräilman pidättely voi koitua jopa terveydelle vaaralliseksi. Brasilialainen laulaja Pocah, oikealta nimeltään Viniane de Queiroz Pereira sai huomata tämän jouduttuaan taannoin sairaalaan hämmentävästä syystä.

– Heräsin puoli kuudelta aamuyöstä pahoihin vatsakipuihin ja jouduin sairaalaan, Pereira paljasti Instagram-tarinoissaan 15,7 miljoonalle seuraajalleen.

Pereiran mukaan vatsaongelmat alkoivat hänen alettua pidättelemään pieruja poikaystävänsä seurassa. Pariskunnan suhde ei nimittäin ollut vielä siinä pisteessä, että hän olisi uskaltanut päästää peräilmaa ulos vapaasti tämän läsnäollessa. Lisäksi hän kertoo uskoneensa TikTokista saamiaan vinkkejä, joissa vain kehotettiin olemaan välittämättä vatsakivuista.

Pereiran mukaan hän voi jälleen hyvin vatsakipujen syyn selvittyä. Laulaja kehottaakin fanejaan olemaan häpeilemättä puolison seurassa piereskelyä.

– Paljon nolompaa on pitää miehesi hereillä epämukavan olosi vuoksi, mennä hänen kanssaan sairaalaan ja saada diagnoosi jumiin jääneistä pieruista. Tästä lähtien aion vain paukutella menemään, Pereira kertoi Metro-lehden mukaan.