Kahdeksannen kerran isäksi – Nick Cannonille lahjaksi kondomiautomaatti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räpartisti Nick Cannon on tulossa isäksi kahdeksatta kertaa. Mies on pyydellyt anteeksi kaikilta lastensa äideiltä ja vaikka hän oli pitkään selibaatissa, osui siemenlinko jälleen napakymppiin. Nyt mies on saanut oivan lahjan.

– Näyttää siltä, että joku lähetti minulle aikaisen ystävänpäivälahjan. Automaatti täynnä Magnum-kondomeja, Cannon kirjoittaa Instagramissa kuvan kera.

Nick Cannonin neljä nuorimmaista lasta syntyi yhden vuoden aikana kolmelle eri naiselle. Nyt hänen tyttöystävänsä Bre Tiesi odottaa pariskunnalle yhteistä lasta, mikä on Nick Cannonin viides pienokainen vuoden 2020 jälkeen.

Nick Cannon ja Bre Tiesi järjestivät vauvan sukupuolen paljastusjuhlan Malibussa rannalla. Bre erosi aviomiehestään NFL-pelaaja Johnny Manzielista viime vuoden lopulla. Uusi lapsi on syntymässä maailmaan, vaikka Cannon koki traagisen menetyksen kuukausi sitten. Hänen viiden kuukauden ikäinen Zen-poikansa menehtyi aivokasvaimeen. Lapsi syntyi viime vuoden kesäkuussa Alyssa Scottille ja Cannonille.

Nick Cannon sai vuoden 2020 joulukuussa Powerful-tyttölapsen yhdessä entisen tyttöystävänsä Brittany Bellin kanssa. Mies sai viime vuoden kesäkuussa myös kaksoset DJ Abby De La Rosn kanssa. Kaksosten nimet ovat Zion ja Zillon.