Valvontakamera: Karmiva pelle varasti koiran – eläin löytyi nopeasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australiassa on ihmetelty erikoisiakin piirteitä saanutta koiravarkautta. Neljän kuukauden ikäisen koiran varasti eläinsuojasta pellemaskilla kasvonsa peittänyt varas.

Varas iski RSPCA:n Queenslandin Dakabinissa sijaitsevaan eläinsuojaan aamuyöstä 20. maaliskuuta. Varas tuhosi lukon hiomakoneen avulla ja nappasi suojasta Cashew-nimisen staffordshirenbullterrierin. Koiran oli määrä muuttaa uuteen kotiin seuraavana päivänä.

Teko päätyi valvontakameran videoksi, joka levisi viraalina internetissä. Queenslandin poliisin mukaan koira on sittemmin palautettu eläinsuojan työntekijöiden hoivaan. 9News-uutissivuston mukaan tapausta tutkitaan edelleen, eikä pellemaskiin sonnustautunutta tekijää ole saatu kiinni.

– Olemme onnellisia siitä, että Cashew pääsee traumaattisen kokemuksensa jälkeen pian vihdoin uuteen kotiinsa, Queenslandin RSPCA:n edustaja Emma Lagoon kertoi.