Skandaali: Will Smith löi Chris Rockia Oscar-gaalan lavalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Will Smith löi juontajana ollutta koomikko Chris Rockia Oscar-gaalan lavalla. Smit raivostui palkintoa ojentaneella Rockille, koska mies oli vitsaillut Smithin vaimon Jada Pinkett-Smithin kustannuksella. Hän muun muassa irvaili naisen lyhyestä hiustyylistä.

Pinkett-Smith sairastaa alopeciaa, jossa kaljuuntuminen on yhtenä oireena. Will Smith raivostui huonosta huumorista, käveli lavalle ja löi Rockia kasvoihin. Sen jälkeen näyttelijä meni takaisin paikalleen istumaan ja huusi raivoissaan lavalle, että Rockin on parempi pitää jatkossa hänen vaimonsa pois vitsien aiheista. Muun muassa Guardian News on julkaissut tilanteesta sensuroimattoman videotallenteen.

– Will Smith löi minua juuri äsken helvetin kovaa, Rock sanoi hölmistyneenä ja jatkoi myöhemmin, että kyseessä lienee televisiohistorian hienoin ilta.