Fanit raivoissaan: 90 Päivää morsiamena -paria epäillään lavastetuksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu 90 Päivää morsiamena -sarjan tuoreimmalla kaudella nähdään harras uskovainen ja entinen pastori, Ben Rathbun. Hänen on kerrottu rakastuneen itseään 30 vuotta nuorempaan perulaiseen naiseen, Mahogany Rocaan. Koko juttua epäillään nyt lavastetuksi.

TLC:n hittisarjan mukaan Yhdysvalloissa asuva 52-vuotias Rathbun on eronnut vaimostaan ja kirkostaan. Hän on ryhtynyt fitness-malliksi. Mies on kertomansa mukaan rakastunut perulaiseen Mahogany Rocaan kolmen kuukauden pituisen nettisuhteen jälkeen. Ensin naista epäiltiin huijariksi, ja sitten hän paljastui pari vuotta nuoremmaksi mitä on väittänyt. Hän ei mukamas osaa tarpeeksi hyvin englannin kieltä, joten pariskunta käyttää automaattista kääntäjää keskustelunsa apuna.

He syyttelevät vuoronperää toisiaan totuuden muuntelemisesta. Mahogany väittää perheensä paheksuvan heidän suurta ikäeroan ja syyllistää Beniä valehtelusta. Ben puolestaan kummastelee Mahoganyn kaksinaamaisuutta ja sitä, miksi nainen on muuttunut hetkessä etäiseksi. Fanit puolestaan epäilevät, että koko juttu on puhdasta puppendaalia ja käsikrjoitettua televisiosontaa.

Pelkästään Mahoganyn heikko kielitaito on teeskenneltyä. Hän puhuu sujuvasti englantia ja espanjaa, mutta esittää, että ei osaisi tarpeeksi hyvin amerikkalaisen Benin äidinkieltä. Katsojat myös ihmettelevät, miten typerä Ben on, että ei ole tajunnut tulleensa huijatuksi, vaan matkustaa Peruun saakka toteamaan asian. Koko juoni haiskahtaa.

– Hän käyttää kääntäjää, ja tämä nainen liukuu kauniisti edestakaisin englanniksi ja espanjaksi. Olen työskennellyt kieliopettajana kaksi vuosikymmentä sovelletun kielitieteen maisterin tutkinnolla. En ole koskaan nähnyt mitään tällaista! Mahogany on täysin kaksikielinen, yksi kommentoijista puhkuu videon kommenttiosiossa.

– TLC, tehkää meille kaikille palvelus älkääkä käyttäkö käsikirjoitettuja juonia enää koskaan. Tämä on neuvo henkilöltä, joka aidosti rakastaa sarjaanne. Katson mieluummin tylsää paria kuin valeparia, toinen faneista kommentoi.